2010. június 20., vasárnap

Vihar

Pénteken Csongrád és Békés megyében szörnyű vihar volt:( Sajnos Mezőhegyesen igen tragikusan alakult. Itt Makón is félelmetes erővel süvített a szél, pillanatok alatt feketére változott az ég. Először iszonyatos mennyiségű eső hullott, utána borsónyi jégdarabok potyogtak. A képek a kertünkben készültek, bokáig ért a víz néhány helyen és ráadásul alig akart elszivárogni is, olyan magas a talajvíz.Nagyon ijesztő volt, de szerencsésebben alakult, mint Mezőhegyesen, ami kb. 50 km-re van tőlünk.
Mi Odival otthon voltunk, de Laci éppen úton, szegény Marci meg bölcsiben. Megkérdeztük a gondozónénit, hogy élte meg a vihart? Mikor dörgött, villámlott mondta: "Évi félek! Haza szeretnék menni! " De olyan kis ügyes volt, hogy nem sírt. Sajnálom, hogy nem lehettem mellette:(

2 megjegyzés:

Balogh-Molnár Ibolya írta...

Nálunk múlthét hétfőn volt akkora vihar, hogy fákat csavart ki tövestől, a szomszéd városban meg tetőket vitt le a házakról. Nekünk hála a jó égnek csak pár gyümölcsfánkat borított ki meg egy ablakot tört be. Szörnyű félelmetes volt!!!

hAnd-i írta...

huha, nem szép ez a pár fénykép... téynleg ijesztő lehetett...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails