2009. július 10., péntek

Fagyi

Ma az egész napot együtt töltöttük Odival. Marci még bölcsiben volt, de már hétfőtől szünet lesz neki is, vele úgysem tudnánk ennyit csavarogni.
Odika hozta a kis ballagó pénzét és mentünk a T-Mobilhoz. Ha már ott voltunk megcsináltattam a családbarát kedvezményt is. Odi nagy szerencséjére, mert a barátnői 34000 ill. 20000 forintért vették meg korábban ua készüléket amit Ő most 12000 kapott meg a kedvezmény miatt. Örült is de piszkosul:))))
Utána kimentünk a Tescóba füzetekért, de persze még semmi választék nem volt, így megvettümk olyan cuccokat is, amire nem is volt igazán szükségünk.Pl könyv,képkeret, játék, póló. Itt Marci járt legjobban, mert szinte minden az övé lett.
Meghívott Odika a Kelemen házba ebédelni. Már nagyon meleg volt, így hazamentünk tusolni utána mentünk Marciért a bölcsibe, de előtte Kakulyánál vettünk néhány füzetet meg papírt scrap-hez.
A Gyöngy cuki előtt vezetett az utunk, hát bementünk fagyiért. Kehelybe kértük és kiültünk a padokra. Az új mobillal készültek itt a képek:))) Ezekből csináltam az oldalt:Az alap zöld fotókarton, a papírokat nyomtattam(Lisa Warren-MrsC's Confectionery),a muffinos kitből van a süti, a milton és a chipboard dísz, a madaras kitből pedig a szalag. A cím betűi szintén freebie:Stacey Towers-Mon Amie,Kaparós matrica betű, a komment cimke:Heidi Larsen

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails