2010. augusztus 31., kedd

Bölcsis ballagás

Augusztus utolsó napjára megbeszéltük a búcsúzó kicsik szüleivel, hogy egy kis ajándékkal köszönjük meg Évinek, Margónak, Katika néninek és Mariannak a gondoskodást, a sok segítséget és szeretetet. Olyan aranyosak voltak, hogy Ők is készültek egy kis meglepetéssel a gyerekeknek:)
Megkapták kis életük első ballagó tarisznyáját. Mindenkinek a jele volt az elejére hímezve. Ezen kívül kaptak egy üvegfestéssel díszített monogramos 'bébipapis' üveget ceruzával, meg édességet.Marcika Évivel:Marci a gondozó nénikkel és a dadusokkal:A kis ballagók:Mi van a tarisznyában?
A közös ajándékon kívül még készítettem Évinek és Margónak egy- egy fényképalbumot.
Az ötletet Agnieszka blogjáról mentettem vagy ezer éve. Az alap egy egyszerű 10x15 cm-es 100db-os album, ezt díszítettem fel.
Használtam: 7gypsies-Capr:Gotto és Sorrento papírok, Prima Pecsét, Tim Holtz Distress Ink, SBK és Prima virágok , SBK milton,Woodware lyukasztók, Sabee freebie cimkéi

Rövidke ünnepség volt, de mindannyiunk szemében ott csillogtak a meghatottság könnyei. Még a kicsik is érezték, hogy ez a nap valamiért más , mint a többi. Ott álltak körülöttünk megszeppenve, olyan aranyosak voltak.
Holnap már nagy óvodás leszel Marcikám:)

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails